Πού να μείνετε στην Κυπαρισσία

Διαμονή
'Άποψη της Κυπαρισσίας από ψηλά' - Κυπαρισσία
'Άποψη της Κυπαρισσίας από ψηλά' John Nousis - Travelmyth.com

Αν επιλέξετε την όμορφη και γραφική πόλη της Κυπαρισσίας για τις διακοπές σας, δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε ούτε στιγμή για τη διαμονή σας, καθώς υπάρχουν επιλογές για όλες τις προτιμήσεις τόσο στο κέντρο της Κυπαρισσίας όσο και στις γύρω περιοχές!

Στο κέντρο της Κυπαρισσίας θα βρείτε από πλήρως εξοπλισμένα οικογενειακά διαμερίσματα μέχρι μοντέρνα ξενοδοχεία τριών αστέρων. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, το σίγουρο είναι ότι θα απολαύσετε την ελληνική φιλοξενία καθώς και μοντέρνες ανέσεις όπως πρωινό, δωρεάν ίντερνετ, κλιματιζόμενα δωμάτια και εκπληκτική θέα του Ιονίου. Μένοντας στην πόλη της Κυπαρισσίας έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα και τις κοντινές παραλίες του Αη- Λαγούδη, του Καρτελά ή του Σανί.

Αν ωστόσο, επιθυμείτε να μείνετε εκτός πόλης το χωριό του Καλού Νερού προσφέρει τις περισσότερες επιλογές μετά την Κυπαρισσία. Στο χωριό θα βρείτε ξενοδοχεία τριών αστέρων που σας προσφέρουν όλες τις ανέσεις για ξέγνοιαστες διακοπές, ενώ μπορείτε να απολαύσετε και βουτιές στις πισίνες των ξενοδοχείων. Εκτός από ξενοδοχεία, θα βρείτε studio και συγκροτήματα μοντέρνων κατοικιών αλλά σύμφωνα με την παραδοσιακή ελληνική αρχιτεκτονική. Αν και το χωριό είναι πολύ κοντά στην πόλη, αν δε θέλετε να μετακινηθείτε καθόλου, στο χωριό υπάρχουν μίνι μάρκετ για να καλύψετε τις βασικές σας ανάγκες.

Είτε επιλέξετε να μείνετε μέσα στην πόλη είτε στο Καλό Νερό και άλλα χωριά, οι διακοπές σας θα συνοδευτούν από γαλήνη και ηρεμία, όμορφες εικόνες και μαγευτική θέα του Ιουνίου Πελάγους. Εξερευνήστε τις επιλογές σας και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει για ονειρεμένες διακοπές στην Κυπαρισσία!